Bruna Raamsdonksveer

(7-7-2022)

Vanaf heden ligt onze uitgave "Ryan Kamp'' te koop in de Bruna te Raamsdonksveer. Wij vinden het een eer om tussen alle gevestigde waarden zoals Mart Smeets te liggen.

 

Sponsoring Ronde van Raamsdonksveer

28 juni 2022 zijn wij trotse sponsor geweest van De Ronde van Raamsdonksveer. Aan alle podiumkandidaten hebben wij boeken geschonken te zien op onderstaande foto's. Gefeliciteerd aan alle podiumkandidaten!

Foto's: Marc Bouwens

Mulder Uitgeverij voegt extra webwinkel toe

8-6-2022

De laatste tijd zijn wij druk bezig geweest met ons boek op verschillende plekken, zowel online als fysiek, aan te bieden. Wij zijn verheugd om u te mogen melden dat het boek ‘’Ryan Kamp’’ vanaf nu ook te vinden is op Bol.com. 

Klik hier.

Podcast

In samenwerking met het social media kanaal Cyclocross Social hebben wij een podcast opgenomen. Wij bespreken daarin het afgelopen crossseizoen (2021-2022) van Ryan Kamp en daarnaast nemen wij een aantal passages van onze publicatie aangaande de Semi-Biografie van Ryan, geschreven door Sven Mulder. De podcast is te beluisteren op ''Spotify'', ''Apple Podcasts'' en via ''Youtube'' onder de naam: ''Cyclocross Social Podcast with Ryan Kamp: An insight in the life of a cyclocross rider (episode 73).'' 

Veel luisterplezier!

Krantenartikel

 In onderstaand artikel van BN DeStem de achtergrondverhalen van onze publicatie aangaande de Semi-Biografie van Ryan Kamp:

Klik hier.

 

Achtergrond verhaal ''Mijn Pijn''

Via onderstaande link vind u een uitwerking van het interview dat Maxime Prenger met Sven Mulder heeft afgenomen en via het sport- en prestatiepsychologie bedrijf YAAP heeft gepubliceerd. Het zijn de achtergrondverhalen van zijn Semi-Autobiografie ''Mijn Pijn''.

Klik hier.

Krantenartikel

Lees in onderstaand artikel van BN DeStem de achtergrondverhalen van onze publicatie aangaande de Semi-Autobiografie van Sven Mulder:

Klik hier.